telefoonnummer 088 20 55 655
Groningen

Huishoudelijke hulp Assen

Hoe uw huis hygiënisch schoon te krijgen is

Weet u wat een huishoudelijke hulp in Assen voor u kan betekenen? Dat vertellen wij, van Schoonnetwerk, u graag. Een hulp in huis pakt al uw huishoudelijke klussen in huis op. Een hulp in de huishouding biedt daardoor voor iedereen uitkomst. Een huishoudelijke hulp van Schoonnetwerk pakt zelfs werkelijk écht alles op. Uiteraard het dweilen en stofzuigen. Maar ook het verzorgen van dieren, boodschappen doen en koken neemt onze hulp in de huishouding graag voor zijn/haar rekening! Is dit wat u wenst in Assen? Dien dan snel een aanvraag bij Schoonnetwerk in!

Wat kost een huishoudelijke hulp in Assen mij?

Een huishoudelijke hulp via Schoonnetwerk inschakelen is erg voordelig. Zo hanteren wij een uurtarief van € 17,85. Onze hulp in huis helpt u in Assen minimaal 2 uur per keer. In deze periode kan er voldoende opgepakt worden. Onze huishoudelijke hulp werkt namelijk  snel, gedreven en nauwkeurig. Dat het snel gebeurt betekent niet dat het niet grondig gedaan wordt. Elke hulp in de huishouding van Schoonnetwerk is intern opgeleid. Daardoor weet hij/zij precies wanneer iets pas echt hygiënisch schoon is. Ook bij u in Assen zal onze kracht dus doorwerken tot het resultaat subliem is. Zeker als u bedenkt hoeveel zorgen, tijd en moeite u dit gaat besparen, is het nog duidelijker hoe voordelig onze huishoudelijke hulp is. Wilt u ook een hulp in huis van Schoonnetwerk in Assen inschakelen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in voor onze huishoudelijke hulp!

Huishoudelijke hulp Assen

De veelzijdigheid van Schoonnetwerk

U begrijpt inmiddels wel dat u voor huishoudelijke hulp in Assen bij Schoonnetwerk aan het juiste adres bent. Maar wist u dat wij nog veel meer voor u kunnen betekenen? Zo zijn wij naast een schoonmaakbedrijf ook een klusbedrijf. Heeft u dus een timmerman nodig? Of een klusjesman voor allerhande klussen in huis? Ook dan is Schoonnetwerk uw partner. Wij bieden een:

  • Tuinman voor uw tuinonderhoud
  • Hulp in huis voor huishoudelijke taken
  • Klusjesman voor allerhande klussen in huis
  • Timmerman voor werkzaamheden met hout
  • Glazenwasser voor het wassen van uw ramen

Benader ons vandaag nog vanuit Assen

U bereikt ons schoonmaak-/klusbedrijf door te bellen telefoonnummer +31 88 2055 655. Mailt u liever? Dan mag u een e-mail sturen naar info@stichtingdegroenehand.nlWij helpen u graag aan een vriendelijke en vakbekwame hulp in de huishouding. Schoonnetwerk, uw partner als het gaat om huishoudelijke hulp in Assen!