telefoonnummer 088 20 55 655

Huishoudelijke hulp Drachten

Besteed uw huishouden lekker uit!

Soms is het verstandig een huishoudelijke hulp in Drachten in te schakelen. Als u bijvoorbeeld zelf geen tijd heeft om schoon te maken. Of het fysiek wat moeilijker heeft gekregen. Via Schoonnetwerk vindt u de perfecte hulp in huis. Onze hulp in de huishouding pakt graag al uw klussen in huis op. Van het verschonen van uw bed, tot het bereiden van uw avondeten. Ook zal onze huishoudelijke hulp uw kamers stofzuigen en uw sanitair schoonmaken. Heeft u ook behoefte aan zo’n veelzijdige hulp in de huishouding? Dien dan snel een aanvraag in vanuit Drachten. Of bel Schoonnetwerk direct via 088-2055678!

Wat onze huishoudelijke hulp in Drachten bijzonder maakt

Natuurlijk kunt u via meer bedrijven een huishoudelijke hulp inschakelen. Maar wij vertellen u graag wat de hulp in huis van Schoonnetwerk onderscheid ten opzichte van anderen. Onze hulp in de huishouding is ten eerste intern opgeleid. Hij of zij weet dus volkomen wat echt schoonmaken inhoudt. Ook straks in Drachten zult u bezoek krijgen van een huishoudelijke hulp die van wanten weet. Ten tweede is onze hulp in huis erg betaalbaar. Als particulier betaalt u € 17,85 per uur voor onze hulp. Als u erachter komt hoeveel werkzaamheden onze huishoudelijke hulp per uur verricht, ziet u nog beter hoe voordelig wij zijn. Heeft u veel klussen in huis liggen in Drachten? Laat onze medewerker deze oppakken. Wij maken uw woning in Drachten snel, efficiënt en grondig schoon! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Huishoudelijke hulp Drachten

Als er meer werk is naast poetsen

Zoals gezegd, onze huishoudelijke hulp pakt veel klussen in huis op. Maar soms moet u toch echt een klusbedrijf inschakelen. Gelukkig is Schoonnetwerk naast een schoonmaakbedrijf ook een klusbedrijf. U vindt bij ons dus een huishoudelijke hulp voor in Drachten, maar ook een klusjesman, timmerman en een tuinman! Wie heeft u nodig? Wij bieden een:

  • Ervaren klusjesman
  • Innovatieve tuinman
  • Handige timmerman
  • Behulpzame hulp in huis
  • Vakbekwame glazenwasser

Neem nu contact met ons op vanuit Drachten

Heeft u (binnenkort) behoefte aan hulp in de huishouding? Onze vakmensen pakken graag al uw klussen in huis op. Van het stofzuigen van uw huis tot het koken van uw avondeten. Dien direct aan aanvraag in bij Schoonnetwerk. Wenst u eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar telefoonnummer +31 88 2055 655. Een e-mail mag u sturen naar e-mailadres info@stichtingdegroenehand.nl. Schoonnetwerk heeft u voor u de perfect passende huishoudelijke hulp in Drachten!