telefoonnummer 088 20 55 655

Huishoudelijke hulp Emmen

Kies voor een opgeleide hulp

Als u huishoudelijke hulp in Emmen overweegt in te huren, dan wilt u natuurlijk niet zomaar iemand als hulp in huis. Schoonnetwerk begrijpt dat. Bij ons vindt u geen onervaren studentjes. Of een hulp in de huishouding die al moeite heeft haar eigen huishouden op orde te houden. Nee, onze krachten zijn intern opgeleid. Zij werken snel, efficiënt en ook nog eens betaalbaar! Wilt u ook zo’n huishoudelijke hulp? Dien dan snel een aanvraag in. Onze coördinator brengt dan binnenkort een bezoekje aan u in Emmen. Samen zoeken wij dan uw ideale hulp in de huishouding uit!

Welke werkzaamheden volbrengt een huishoudelijke hulp in Emmen?

Schoonnetwerk wilt graag al uw zorgen uit handen nemen. Om die reden laten wij onze huishoudelijke hulp alle nodige klussen in huis oppakken. Zo kunt u uw hulp in huis in Emmen straks uiteraard vragen of hij/zij uw huis wilt afstoffen en stofzuigen. Maar u mag uw huishoudelijke hulp natuurlijk ook vragen uw toilet schoon te maken en uw badkamer te dweilen. Ook het lappen van de ramen, het verschonen van uw bed en zelfs het verzorgen van uw dieren pakt onze hulp in de huishouding graag voor u op in Emmen. Wat u wens ook is; u geeft dit aan onze coördinator door tijdens onze kennismaking. Verandert er iets in uw situatie of wensen? Dan merken wij dat direct. Want zodra onze huishoudelijke hulp bij u aan de slag gaat, houden wij regelmatig contact met u. Dit om te controleren of alles nog naar wens verloopt. Kortom, zoekt u ook een veelzijdige hulp in huis in Emmen? Dien dan een aanvraag in voor huishoudelijke hulp via Schoonnetwerk!

Huishoudelijke hulp Emmen

De vakmensen van Schoonnetwerk

Wat u wellicht handig vindt, is dat Schoonnetwerk uw complete partner kan zijn. Zo zijn wij naast een schoonmaak- ook een klusbedrijf. Heeft u, naast uw huishoudelijke hulp in Emmen, dus behoefte aan een klusjesman of timmerman? Dan hoeft u niet ver te zoeken. U bestelt deze direct via Schoonnetwerk! Wij pakken al uw klussen in huis op. Hierbij een opsomming van enkele vakmensen van Schoonnetwerk:

  • Tuinman
  • Hulp in huis
  • Klusjesman
  • Timmerman
  • Glazenwasser

Kies ook voor gemak in Emmen

Wilt u contact opnemen met ons schoonmaak-/klusbedrijf? Bel dan vandaag nog naar telefoonnummer +31 88 2055 655. U mag uw vragen of verzoek ook mailen naar info@stichtingdegroenehand.nl. Wij leveren uw ideale hulp in de huishouding. Opgeleid, vriendelijk, veelzijdig en ook nog eens betaalbaar ook. Bel ons vandaag nog en regel die huishoudelijke hulp in Emmen!