telefoonnummer 088 20 55 655
Groningen

Huishoudelijke hulp Groningen

Zo houdt u meer tijd over

Bent u op zoek naar een gedegen huishoudelijke hulp in Groningen? Dan bent u bij Schoonnetwerk aan het juiste adres. Wij bieden veelzijdige hulp in de huishouding. Denk aan stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar ook strijken, bedden verschonen, ramen lappen en koken doet onze hulp in uw huis graag. Dankzij onze huishoudelijke hulp houdt u veel meer tijd over voor uw echte prioriteiten. Hoe schakelt u onze hulp in de huishouding in Groningen in? Lees snel verder. Of bel ons direct via 088-2055655!

Hoe ontvangt u huishoudelijke hulp in Groningen?

Behoeft u in Groningen de ondersteuning van huishoudelijke hulp? Dien dan een aanvraag bij ons in. Zodra wij deze aanvraag ontvangen hebben, zoeken wij direct een passende huishoudelijke hulp voor u. Deze komt ook uit omgeving Groningen, dus is altijd op tijd bij u. Wist u dat onze hulp in uw huis minimaal 2 uur werkzaamheden aan het volbrengen is? Geen snel, afgeraffeld werk dus. Maar eerst even terug naar de selectie van de huishoudelijke hulp. Voordat deze gekozen wordt, brengt onze coördinator een bezoekje aan u voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken wij uw wensen en onze mogelijkheden. Bijvoorbeeld aangaande het aantal uur. En over welke klussen zoal opgepakt zullen gaan worden. Is uw hulp in de huishouding bij u in Groningen gestart? Dan zal uw persoonlijke contactpersoon van Schoonnetwerk regelmatig contact met u plegen. En met uw huishoudelijke hulp. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw tevredenheid en de kwaliteit van uw hulp in huis gewaarborgd blijft.

Huishoudelijke hulp Groningen

Onze voordelen

Een huishoudelijke hulp in Groningen regelen via Schoonnetwerk is een erg verstandige keus. Wij bieden u namelijk graag de volgende voordelen:

  • Betaalbare diensten
  • Correcte administratie
  • Kwalitatieve resultaten
  • Vakkundige schoonmakers
  • Allround inzetbaar (zo bieden wij ook een klusjesman en timmerman)

Kies ook voor ondersteuning in Groningen

Ons klusbedrijf heeft al vele vaste adressen in deze mooie stad. Zowel om allerhande klussen in huis op te lossen als het volbrengen diverse schoonmaakwerkzaamheden. Heeft u dus klussen in huis die opgepakt moeten worden? Schakel dan onze klusjesman of timmerman in. Bent u niet zozeer op zoek naar een klusbedrijf, maar naar een ervaren hulp in huis? Dien dan een aanvraag in voor onze hulp in de huishouding. Heeft u vragen? Bel dan +31 88 2055 655 of mail naar info@stichtingdegroenehand.nl. Kies ook voor een gedegen huishoudelijke hulp in Groningen!