telefoonnummer 088 20 55 655

Huishoudelijke hulp Heerenveen

Huishoudelijke hulp in Heerenveen nodig? Neem contact met ons op

Zoekt u een huishoudelijke hulp in Heerenveen? Dan biedt Schoonnetwerk u een ideale hulp in huis. Wij bieden enkel opgeleide vakmensen aan. Dus geen onervaren, onbekwame werknemers. Heeft u diverse klussen in huis die u graag zou willen uitbesteden aan een hulp in de huishouding? Dan is de huishoudelijke hulp van Schoonnetwerk precies wat u zoekt. Wij kunnen veel meer voor u betekenen dan enkel die hulp in de huishouding die uw huis stofzuigt. Wij pakken alles bij u in Heerenveen op. Vanaf wanneer mogen wij daarmee beginnen? Bel snel 088-2055655!

Uw huishoudelijke hulp in Heerenveen is niet uw enige contact

Schoonnetwerk staat erom bekend haar diensten optimaal te houden. Wij gaan voor het beste resultaat. De leukste klik. En de mooiste resultaten bij u thuis in Heerenveen. Daarom ontvangt u bezoek van onze coördinator zodra u een aanvraag heeft ingediend. Wanneer het u uitkomt uiteraard. Wij bespreken dan uw wensen en kiezen een huishoudelijke hulp uit. Het moet uiteraard zo goed mogelijk klikken tussen u en de hulp in huis. Maar deze hulp in de huishouding is niet uw enige contact met Schoonnetwerk. U krijgt ook een persoonlijke contactpersoon aangewezen. Deze zal regelmatig aan u vragen of alles nog naar wens verloopt. Volbrengt de huishoudelijke hulp zijn/haar werk prima? Zijn er extra klussen in huis die opgepakt moeten worden? Wij zorgen dat uw situatie in Heerenveen optimaal ondersteund wordt door onze huishoudelijke hulp. Kies nu dus ook voor een hulp in huis in Heerenveen!

Huishoudelijke hulp Heerenveen

Veelzijdige huishoudelijke hulp

Heeft u andere wensen naast een huishoudelijke hulp? Ook dan kunt u prima terecht bij Schoonnetwerk. Wij bieden namelijk nog veel meer diensten aan. Naast een huishoudelijke hulp in Heerenveen vindt u bij ons namelijk ook een timmerman, een tuinman en een klusjesman. Kortom, voor al uw klussen in huis zijn wij ook uw ideale klusbedrijf. Schoonnetwerk helpt u dus graag aan een:

  • Allround klusjesman
  • Hulpvaardige tuinman
  • Betaalbare timmerman
  • Vriendelijke hulp in huis
  • Vakbekwame glazenwasser

Volgt u ook als tevreden klant in Heerenveen?

Schoonnetwerk verleent al aan heel veel adressen hulp in de huishouding. En ook als klusbedrijf worden wij regelmatig ingeschakeld. Wilt u ook uw huishouden of klussen in huis uitbesteden? Doe dat dan aan Schoonnetwerk. Snel, vakkundig en betaalbaar. Dien daarom direct een aanvraag in. Als u vragen heeft kunt u bellen naar telefoonnummer +31 88 2055 655. Of stuur een mail naar info@stichtingdegroenehand.nl. Dan helpen wij u in no time aan een perfecte huishoudelijke hulp in Heerenveen!