telefoonnummer 088 20 55 655

Huishoudelijke hulp Leeuwarden

Als u het zelf niet op kunt pakken

Een huishoudelijke hulp in Leeuwarden kan voor veel mensen uitkomst bieden. Bijvoorbeeld omdat het oppakken van het huishouden eigenhandig niet meer zo makkelijk gaat. Qua kracht of tijd. Geldt dit ook voor? Vraag dan hulp in de huishouding aan bij Schoonnetwerk! Onze hulp in huis pakt alle werkzaamheden op. Van stofzuigen tot ramen lappen. Van dweilen tot strijken. En van boodschappen doen tot koken. Heeft u ook behoefte aan zo’n veelzijdige huishoudelijke hulp? Wacht dan niet langer. Dien direct een aanvraag in! Dan zullen wij spoedig een passende hulp in de huishouding naar Leeuwarden sturen.

Huishoudelijke hulp in Leeuwarden, wat biedt dat mij?

Schoonnetwerk heeft al diverse adressen in Leeuwarden waar wij op regelmatige basis een huishoudelijke hulp naartoe sturen. Deze hulp in huis is precies op ieders wensen afgestemd. Dit is gebeurd in samenspraak met onze coördinator. Zodra u namelijk een aanvraag indient, zal deze een bezoekje aan u brengen in Leeuwarden. U geeft aan wat u verwacht van een huishoudelijke hulp. Wij geven aan wat wij u kunnen bieden. Al onze hulpen zijn intern opgeleid. U weet dus zeker dat u vakbekwame mensen over de vloer krijgt. Daarnaast zal onze huishoudelijke hulp elk bezoek minimaal 2 uur bij u bezig zijn. Dit betekent dat onze hulp in de huishouding uw huishouden in Leeuwarden niet afraffelt. De hulp in huis vertrekt pas weer als uw woning weer hygiënisch schoon is. En omdat onze huishoudelijke hulp erg gedreven in het werk is, zal binnen die paar uur ook lekker veel grondig aangepakt zijn. Lijkt u dit ook wel wat? Dien dan snel een aanvraag in.

Huishoudelijke hulp Leeuwarden

De diensten van Schoonnetwerk

Wist u dat Schoonnetwerk naast een schoonmaakbedrijf ook een heus klusbedrijf is? Wij bieden dus naast een huishoudelijke hulp in Leeuwarden ook een klusjesman en timmerman aan. Voor al uw klussen in huis. Hierbij een opsomming van de diensten die Schoonnetwerk daardoor kan leveren:

  • Tuinonderhoud
  • Klussen in huis
  • Glasbewassing
  • Schoonmaakwerk
  • Hulp in de huishouding

Wat behoeft u in Leeuwarden?

U begrijpt, Schoonnetwerk staat voor u klaar. Of u nou een schoonmaak- of klusbedrijf behoeft. Wij zijn uw klusjesman, timmerman, schoonmaker en hulp in huis. Dien vandaag nog een aanvraag in. Dan komen wij snel op bezoek om uw wensen door te spreken. Wij gaan voor 100%. U ook? Als u vragen heeft kunt u terecht bij +31 88 2055 655 of info@stichtingdegroenehand.nl. Kies voor Schoonnetwerk. Kies voor onze huishoudelijke hulp in Leeuwarden!