telefoonnummer 088 20 55 655
Groningen

Huishoudelijke hulp Zwolle

Snelle en efficiënte huishoudelijke hulp in Zwolle

Als u een huishoudelijke hulp in Zwolle zoekt, dan biedt Schoonnetwerk de uitkomst. Onze hulp in huis is snel, efficiënt, prima opgeleid en betaalbaar. Een hulp in de huishouding die al uw klussen in huis oppakt. Zonder gedoe. In slechts een paar uur. Voor een leuk bedrag. Bent u in Zwolle benieuwd naar de diensten van onze huishoudelijke hulp? Dien dan nu een aanvraag voor hulp in de huishouding bij ons in. Wij komen spoedig bij u op bezoek om uw wensen door te spreken!

Huishoudelijke hulp in Zwolle nodig?

Zodra u een aanvraag indient voor een huishoudelijke hulp plannen wij een afspraak met u in. Tijdens die afspraak bespreken wij met u uw wensen door. Op basis daarvan kiezen wij een hulp in huis uit. Deze hulp in de huishouding zal op regelmatige basis, precies zoals we hebben afgesproken, een bezoekje bij u in Zwolle brengen. Maar wat als het onverhoopt toch niet lijkt te klikken? Dan horen wij dat direct van u. Na ons eerste bezoek stopt de communicatie namelijk niet. U krijgt een persoonlijke contactpersoon toegewezen. Deze zal regelmatig met u sparren over onze huishoudelijke hulp. U kunt dan aangeven of alles nog naar wens verloopt. Of dat er misschien wat klussen in huis bij opgepakt moeten worden. Of juist wegvallen. Wij houden de situatie in Zwolle dus goed in de gaten. Overigens, klachten over onze huishoudelijke hulp ontvangen wij vrijwel nooit. Wenst u dus ook een vriendelijke en vakkundige hulp in huis? Dien dan vandaag nog vanuit Zwolle een aanvraag in voor een huishoudelijke hulp!

Huishoudelijke hulp Zwolle

Huishoudelijke hulp en meer….

Maar wat als een huishoudelijke hulp in Zwolle niet voldoende is? Ook dan is Schoonnetwerk uw partner. Wij zijn naast schoonmaakbedrijf namelijk ook een klusbedrijf. Dus ook als u een timmerman of een handige klusjesman nodig heeft, dan vindt u die bij ons. Voor al uw klussen in huis en eromheen hebben wij de juiste kracht:

  • Creatieve tuinman
  • Snelle glazenwasser
  • Efficiënte hulp in huis
  • Veelzijdige klusjesman
  • Innovatieve timmerman

Kies ook voor huishoudelijke hulp in Zwolle via schoonnetwerk

U begrijpt, hulp in de huishouding maakt uw leven een stuk comfortabeler. Wenst u ook gebruik te maken van deze ondersteuning? Neem dan contact op met ons schoonmaak-/klusbedrijf. U bereikt ons telefonisch via telefoonnummer +31 88 2055 655. Mailen kan altijd naar info@stichtingdegroenehand.nl. Schoonnetwerk helpt u graag aan een perfect bij u passende huishoudelijke hulp in Zwolle!