telefoonnummer 088 20 55 655
Groningen

Schoonmaakbedrijf Assen

Wij voldoen aan al uw eisen!

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Assen, dan heeft u ongetwijfeld een aantal eisen waar dat schoonmaakbedrijf aan moet voldoen. Allereerst moet al het schoonmaakwerk -van glasbewassing tot het reinigen van sanitaire voorzieningen- natuurlijk perfect uitgevoerd worden. Daarnaast wilt u niet al te veel betalen voor de schoonmaakdiensten. En ten slotte zou het uiteraard ook wel erg prettig zijn als uw schoonmaakbedrijf hart voor haar werknemers heeft en maatschappelijk betrokken is. Goed nieuws! Met Schoonnetwerk heeft u in Assen een bedrijf gevonden dat aan al deze criteria voldoet! Schakel ons daarom snel in voor al uw schoonmaakwerk!

Uw tevredenheid is onze missie

Onze goed opgeleide schoonmaakmedewerkers worden door zeer uiteenlopende klanten ingehuurd. Denk bijvoorbeeld aan tandartsen, onderwijsinstellingen en allerlei zakelijke dienstverleners. Bovendien zijn onze enthousiaste schoonmakers van alle markten thuis. Enkele voorbeelden van de vele schoonmaakdiensten die zij voor u kunnen uitvoeren, zijn de volgende:

  • Het reinigen van vloeren
  • Glasbewassing
  • Stofzuigen
  • Het schoonmaken van sanitaire voorzieningen
  • Het schoonmaken van werkplekken

Wij zijn pas tevreden met ons schoonmaakwerk als u dat ook bent. Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u bijvoorbeeld de beschikking over een ervaren en kundige coördinator. Hierdoor worden de communicatielijnen kort gehouden en is het voor ons schoonmaakbedrijf makkelijk om flexibel om te gaan met al uw voorkeuren op het gebied van schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf Assen

Het schoonmaakbedrijf in Assen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij zijn niet alleen veelzijdig en kundig, maar ook nog eens voordelig. Wij leveren onze schoonmaakdiensten voor slechts €17,85 per uur! Een betere prijs-kwaliteitverhouding zult u in Assen niet snel tegenkomen!

Wij maken werk van sociaal ondernemen!

Als u besluit om ons schoonmaakbedrijf in Assen in te schakelen voor schoonmaakwerk, doet u niet alleen uzelf en ons een groot plezier. Wij hechten namelijk ook veel waarde aan sociaal ondernemen. Ons schoonmaakbedrijf streeft bijvoorbeeld niet naar winst. Het geld dat na uitbetaling aan onze medewerkers overblijft, besteden wij aan maatschappelijke projecten binnen uw eigen regio. Bovendien zorgt ons schoonmaakbedrijf voor werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook in Assen!

Wij gaan graag bij u in Assen aan de slag!

Voor het meest voordelige en betrokken schoonmaakbedrijf in Assen hoeft u niet verder te kijken dan Schoonnetwerk! Heeft u Interesse in glasbewassing of onze andere schoonmaakdiensten? U kunt ons het beste bereiken via +31 88 2055 655. Een mail sturen mag natuurlijk ook. Dat kan naar info@stichtingdegroenehand.nl. Wij kijken ernaar uit om als schoonmaakbedrijf in Assen bij u aan de slag te gaan!