telefoonnummer 088 20 55 655

Schoonmaakbedrijf Drachten

Gun uzelf de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Bent u aan het afwegen welk schoonmaakbedrijf in Drachten u het beste kunt inhuren? Laat ons u er dan van overtuigen dat u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding van Drachten aan het juiste adres bent bij Schoonnetwerk! Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten tegen een zeer vriendelijke prijs!

Geen overbodige luxe!

Een schoonmaakbedrijf overbodige luxe? Zeker niet! Onderzoek heeft uitgewezen dat een schone en hygiënische werkplek een bijzonder positief effect heeft op het concentratievermogen. Grondig schoonmaakwerk zorgt bovendien voor een daling van ziekteverzuim. Dit geldt voor werknemers in kantoor- en bedrijfspanden, maar ook voor leerlingen op scholen. En wat dacht u van het positieve effect van bijvoorbeeld glasbewassing op de uitstraling van uw bedrijf richting klanten? Alle reden om ook in Drachten een kundig schoonmaakbedrijf als Schoonnetwerk in te huren dus!

Schoonmaakbedrijf Drachten

Maak kennis met onze scherpe prijs en maatschappelijke betrokkenheid!

‘Wat kost dat wel niet, zo’n schoonmaakbedrijf?’, denkt u nu wellicht. Nou, dat valt bij Schoonnetwerk alleszins mee! Voor schoonmaakwerk hanteren wij een zeer betaalbaar uurtarief van slechts €17,85! Als wij uw schoonmaakbedrijf in Drachten mogen zijn, ondersteunt u bovendien uw eigen gemeenschap. Wij hebben geen winstoogmerk en besteden de inkomsten die niet opgaan aan het betalen van onze medewerkers aan uiteenlopende lokale maatschappelijke projecten. Ook in Drachten!

Schoonmaakwerk op maat

Vanzelfsprekend stellen wij ons schoonmaakwerk volledig af op uw voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld dat wij eens per maand voor grondige glasbewassing zorgen? Of zou het voor iedereen het beste zijn als wij op dagelijkse basis met onze schoonmaakdiensten langskomen in Drachten? Het kan bij ons allemaal. Voordat wij als schoonmaakbedrijf in Drachten bij u aan de slag gaan, krijgt u een vaste coördinator toegewezen. Dit is een ervaren en kundige medewerker die met u onder meer de aard, het tijdstip en de frequentie van het schoonmaakwerk afspreekt. En het is natuurlijk geen enkel probleem als u gedurende het proces van meer, minder of andere schoonmaakdiensten gebruik wilt maken. Laten we al onze voordelen nog eens keurig voor u samenvatten:

  • Een breed aanbod van schoonmaakdiensten: van glasbewassing tot vloerreiniging
  • Een ervaren contactpersoon
  • Kundige medewerkers
  • Maatwerk en flexibiliteit
  • Service en klantvriendelijkheid

Schakel ons schoonmaakbedrijf in!

Een vakkundig schoongemaakt kantoor, school- of bedrijfsgebouw in Drachten ligt met ons schoonmaakbedrijf binnen handbereik! Wilt u gebruik maken van glasbewassing en al onze andere schoonmaakdiensten? Neem dan snel contact met ons op! Dat doet u via +31 88 2055 655 of info@stichtingdegroenehand.nl. Kies voor het meest betrokken schoonmaakbedrijf van Drachten, kies voor Schoonnetwerk!