telefoonnummer 088 20 55 655

Schoonmaakbedrijf Emmen

Voordelig, grondig en betrokken

Als u op zoek bent naar een of schoonmaakbedrijf in Emmen, dan moet u zeker schoonmaakbedrijf Schoonnetwerk overwegen! Wij staan in Emmen en ver daarbuiten onder meer bekend om onze betaalbare tarieven, grondige werkwijze en maatschappelijke betrokkenheid. Hieronder leest u alles over wat wij in Emmen met onze schoonmaakdiensten voor u kunnen betekenen.

Glasbewassing en nog veel meer schoonmaakdiensten

Met schone binnen- en buitenramen zorgt voor een representatieve kantoor- of bedrijfsruimte. Schakel daarom Schoonnetwerk in voor glasbewassing! Onze mensen zorgen voor een glashelder resultaat, en dat altijd op een verantwoorde manier. Natuurlijk is glasbewassing is slechts een enkel voorbeeld de verschillende soorten schoonmaakwerk die onze enthousiaste en goed getrainde schoonmakers voor u kunnen uitvoeren. Stofzuigen, poetsen en het schoonmaken van sanitair: ons schoonmaakbedrijf zorgt in Emmen voor een optimale totaaloplossing!

Schoonmaakbedrijf Emmen

Uw geld goed besteed

Wij bewijzen dat een goed schoonmaakbedrijf zeker niet duur hoeft te zijn. Voor bedrijven en instellingen rekenen wij voor onze schoonmaakdiensten een uurtarief van slechts €17,85! Een goedkoper schoonmaakbedrijf zult u in Emmen niet snel vinden! En wist u dat u ook nog eens uw lokale gemeenschap ondersteunt als u ons inschakelt voor schoonmaakwerk? Wij hebben geen winstoogmerk en besteden (vanaf 250 uur) een deel van onze inkomsten aan het ondersteunen van maatschappelijke projecten, waaronder ook in Emmen! U kunt zelf bepalen waar uw bijdrage naartoe gaat. Uw geld wordt dus zeker goed besteed! Bovendien creëren wij banen voor mensen die het momenteel lastig hebben op de arbeidsmarkt. Natuurlijk worden onze medewerkers zorgvuldig gescreend en kunt u altijd rekenen op zeer grondig schoonmaakwerk!

Vijf redenen om voor ons schoonmaakbedrijf te kiezen

U begrijpt: er zijn talrijke redenen om uw schoonmaakwerk door Schoonnetwerk uit te laten voeren. Hieronder hebben we er vijf voor u samengevat. Met ons kiest u voor:

  • Zeer betaalbare uurtarieven
  • Een bijdrage aan maatschappelijke projecten
  • De mogelijkheid van een totaaloplossing, inclusief glasbewassing
  • Heldere communicatie
  • Een bijdrage aan maatschappelijke projecten

Moet er schoonmaakwerk gedaan worden? Schakel ons in!

Met Schoonnetwerk kiest u in Emmen voor een zeer maatschappelijk betrokken schoonmaakbedrijf. Dat u ook nog eens een prima prijs-kwaliteitverhouding kan garanderen! Benieuwd geworden naar onze schoonmaakdiensten? Neem dan snel contact met ons op! Dat kan via +31 88 2055 655. Een mail sturen kan naar info@stichtingdegroenehand.nl. Doe uzelf en anderen een groot plezier, en laat Schoonnetwerk uw schoonmaakbedrijf in Emmen zijn!