telefoonnummer 088 20 55 655
Groningen

Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Spik en span

Bent u op zoek naar een vakkundig schoonmaakbedrijf in Leeuwarden? Bijvoorbeeld voor glasbewassing? Schakel dan schoonmaakbedrijf Schoonnetwerk in! Onze enthousiaste medewerkers maken uw kantoor of bedrijfsruimte in Leeuwarden weer helemaal spic en span! Hieronder vertellen we u graag meer over ons bedrijf en wat wij met ons schoonmaakwerk voor u kunnen betekenen.

Maatschappelijk verantwoord schoonmaken in Leeuwarden

In de relatief korte periode sinds onze oprichting heeft ons schoonmaakbedrijf een bijzonder goede reputatie opgebouwd. Niet alleen dankzij de kwaliteit die wij met onze schoonmaakdiensten structureel weten te leveren, maar ook dankzij het feit dat wij veel waarde hechten aan het welzijn van de lokale gemeenschap. Zo creëren wij werkgelegenheid voor mensen die het wat lastiger hebben op de arbeidsmarkt. En vanaf 250 uur gaat het tarief dat u voor het schoonmaakwerk betaalt naar maatschappelijke projecten in uw eigen omgeving in Leeuwarden! Overigens is dat tarief bij ons schoonmaakbedrijf zeer aantrekkelijk. Voor schoonmaakwerk rekenen wij namelijk een tarief van slechts €17,85 per uur.

Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Van glasbewassing tot stofzuigen

Onderdeel van een prettige werkomgeving is natuurlijk dat deze opgeruimd en hygiënisch is. Laat schoonmaakbedrijf Schoonnetwerk hiervoor zorgen! Wij zorgen met alle gangbare schoonmaakdiensten, van glasbewassing tot stofzuigen, voor optimale werkomstandigheden!

Onze werkwijze

Als u ervoor kiest om ons uw schoonmaakwerk uit te laten voeren, krijgt u de beschikking over een ervaren en zeer vakkundig contactpersoon. Deze zult u behouden gedurende de gehele periode waarin u van onze schoonmaakdiensten gebruikt maakt. Hiermee zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van onze werkzaamheden gewaarborgd wordt.

De voordelen van ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden op een rijtje

Onze goed gescreende medewerkers zijn inmiddels een graag geziene gast in onder meer kantoorgebouwen en bedrijfspanden in Leeuwarden. Maar bijvoorbeeld ook tandartsen en scholen vertrouwen met een gerust hart op onze vriendelijke mensen. En dat is zeker niet vreemd. Ons schoonmaakbedrijf staat in Leeuwarden namelijk voor:

  • Zeer voordelige tarieven
  • Veelzijdigheid: wij bieden alle schoonmaakdiensten aan, inclusief glasbewassing
  • Enthousiaste en kundige schoonmakers
  • Heldere communicatie en korte lijnen
  • Een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid

We horen graag van u!

Mogen wij u van dienst zijn met grondig schoonmaakwerk in uw bedrijfspand, kantoor of school in Leeuwarden? Neem dan snel contact met ons schoonmaakbedrijf op! Dat doet u door te bellen met +31 88 2055 655. Mailen kan natuurlijk ook, en wel naar info@stichtingdegroenehand.nl. Met Schoonnetwerk kiest u voor het meest betrokken schoonmaakbedrijf van Leeuwarden!