telefoonnummer 088 20 55 655

Schoonmaakbedrijf Zwolle

Ervaar al onze voordelen!

Het beste voordelige schoonmaakbedrijf in Zwolle? Dat is zonder twijfel Schoonnetwerk! Zoekt u voor de lange termijn een veelzijdige partner voor dagelijks schoonmaakwerk? Of is uw vaste schoonmaker in Zwolle afwezig en moet er daarom een tijdelijke vervanger ingeschakeld worden? In beide gevallen -en alles scenario’s hier tussenin- kunt u met een gerust hart beroep doen op onze schoonmaakdiensten! Wij staan in Zwolle en omstreken bekend om onze zeer scherpe tarieven, grondige werkwijze en maatschappelijke betrokkenheid. Ervaar al onze voordelen zelf en schakel ons snel in!

Het belang van goed schoonmaakwerk

Schone gebouwen zijn om meerdere redenen van groot belang. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het welzijn van medewerkers of -in het geval van onderwijsgebouwen- leerlingen. Als uw gebouw in Zwolle niet regelmatig grondig schoongemaakt wordt, zal dat onvermijdelijk leiden tot een afname van de concentratie en een toename van het ziekteverzuim. Daarnaast brengt een fris en opgeruimd gebouw een positieve uitstraling met zich mee. Niet alleen richting uw werknemers, maar zeker ook richting uw klanten. Alleen regelmatige glasbewassing doet bijvoorbeeld al wonderen! Schakel daarom ons schoonmaakbedrijf in voor uw schoonmaakwerk! Met onze schoonmaakdiensten zorgen wij voor hygiënische en representatieve gebouwen!

Schoonmaakbedrijf Zwolle

Met ons schoonmaakbedrijf in Zwolle een vlekkeloos resultaat

Wij zijn bijzonder trots op onze goed getrainde en ervaren schoonmakers. Zij weten zich keer op keer te bewijzen met een volledig vlekkeloos schoonmaakwerk. Of het nu gaat om een school, kapsalon of een kantoorruimte, als onze schoonmakers in Zwolle zijn langs geweest ziet alles er weer picobello uit. Daarnaast weten onze klanten weten onze medewerkers te waarderen om hun grote mate van klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Doe uzelf een plezier en kies ook voor de schoonmaakdiensten van Schoonnetwerk!

Meer dan zomaar een schoonmaakbedrijf

Ons schoonmaakbedrijf staat bekend om de aandacht die wij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen besteden. Zo creëren wij arbeidskansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien streven wij niet naar winst: na betaling van onze werknemers en andere vaste lasten besteden wij onze inkomsten aan maatschappelijke projecten. Waaronder ook in Zwolle! Laten we alle voordelen van ons schoonmaakbedrijf nog eens voor u op een rijtje zetten. Wij staan voor:

  • Grondig schoonmaakwerk
  • Een veelzijdig aanbod aan schoonmaakdiensten: van glasbewassing tot sanitair
  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Flexibiliteit

Ons schoonmaakbedrijf in Zwolle inschakelen? Bel of mail ons!

Wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen? Voor alleen glasbewassing of een totaaloplossing? Een verstandig besluit! U bereikt ons via telefoonnummer +31 88 2055 655 of info@stichtingdegroenehand.nl. Wij zijn graag uw kundige schoonmaakbedrijf in Zwolle!