telefoonnummer 088 20 55 655

Tuinonderhoud Assen

Alle noodzakelijke kennis en kunde

Wilt u in Assen uw tuinonderhoud overlaten aan een kundige professional? En bent u in Assen daarom op zoek naar de tuinman met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Zo eentje die u moeiteloos aan bijvoorbeeld familie en vrienden kunt aanbevelen? Kijk dan niet verder dan Schoonnetwerk! Wij hebben voor elke klus op het gebied van tuinonderhoud de noodzakelijke kennis en kunde in huis! En als u in Assen gebruik maakt van ons onderhoudsabonnement voor uw tuin doet u ook uw portemonnee nog eens een groot plezier! Elke tuin in Assen, groot of klein, knapt enorm op van tuinonderhoud door een tuinman van Schoonnetwerk!

Professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs

Het goed onderhouden van uw huis en tuin is van groot belang. Voor uw woongenot natuurlijk, maar zeker ook voor de waarde van uw woning. Helaas kunnen de kosten voor onderhoud hoog oplopen. Zeker als u echte vakspecialisten inschakelt. Zou u op het gebied van tuinonderhoud in Assen wel de kwaliteit van een hovenier willen ervaren, maar niet het bijbehorende tarief betalen? Doe dan een beroep op een kundige tuinman van Schoonnetwerk! Een betere verhouding tussen prijs en kwaliteit zult u in Assen niet vinden!

Wat heeft een tuinman van Schoonnetwerk u te bieden?

U kunt een beroep doen op een tuinman van Schoonnetwerk voor zeer uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden. Een kleine greep uit de mogelijkheden op het terrein van tuinonderhoud hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Snoeiwerkzaamheden
  • Het onderhouden van uw gazon (inclusief bemesting)
  • Het afgraven van uw tuin
  • Onkruidbestrijding
  • Het egaliseren van tegels

Dankzij de grote inhoudelijke kennis van onze tuinmannen kunnen zij u in Assen overigens ook probleemloos van het benodigde advies voorzien. Dit is een voorbeeld van de prima service die u er bij uw tuinonderhoud in Assen helemaal gratis bij krijgt!

Tuinonderhoud Assen

Laat onze mensen hun handen uit de mouwen steken in uw tuin!

Hopelijk hebben wij u ervan kunnen overtuigen dat er geen enkele reden is om uw tuinonderhoud niet door ons te laten uitvoeren. Is dit inderdaad het geval? Neem dan snel contact met ons op via +31 88 2055 655 of info@stichtingdegroenehand.nl. Maar ook als u eerst nog vragen heeft over onze diensten of tarieven op het gebied van tuinonderhoud, kunt u probleemloos langs deze kanalen bij ons terecht. Wij zien ernaar uit om uw tuinonderhoud in Assen te mogen verzorgen!