telefoonnummer 088 20 55 655
Groningen

Tuinonderhoud Drachten

Doe een beroep op de voordelige kunde van Schoonnetwerk

Bent u op zoek naar een tuinman om uw tuinonderhoud in Drachten aan uit te besteden? en hecht u daarbij net zoveel waarde aan kwaliteit als aan een scherpe prijs? Dan zult u in Drachten niet snel een betere vinden dan Schoonnetwerk! Wij zijn op het gebied van tuinonderhoud van alle markten thuis en bieden u de mogelijkheid tot het afsluiten van een zeer voordelig onderhoudsabonnement. Hiermee betaalt u voor uw tuinonderhoud in Drachten gegarandeerd minder dan bij een hovenier, maar levert u aan kwaliteit niks in! Wilt u direct een aantrekkelijk onderhoudsabonnement voor uw tuin afsluiten? Bel dan snel met 088-2055678. Eerst behoefte aan wat meer informatie? Lees dan snel verder!

Vakbekwaam, voordelig en veelzijdig

Het is om meerdere redenen bijzonder aantrekkelijk om uw tuinonderhoud in Drachten op basis van een onderhoudsabonnement uit te laten voeren. Wij noemden al dat u hiervoor een zeer aantrekkelijk tarief betaalt. Natuurlijk maken wij met u vooraf duidelijke afspraken over de aard en frequentie van de werkzaamheden die onze tuinman in uw tuin zal uitvoeren. Dankzij onze transparante benadering zult u nooit met vervelende verrassingen geconfronteerd worden. Behalve aantrekkelijk geprijsd is een tuinman van Schoonnetwerk ook nog eens zeer vakbekwaam, veelzijdig en klantvriendelijk. Wij maken uw tuin in orde op een manier waar u zeker blij van wordt. Tuinonderhoud is ook in Drachten in goede handen bij Schoonnetwerk!

Maatschappelijk verantwoord tuinonderhoud

Een nog niet genoemde reden om uw tuin juist door een tuinman van Schoonnetwerk te laten onderhouden, is onze grote maatschappelijke betrokkenheid. Wij zorgen in Drachten en omstreken bijvoorbeeld voor werkgelegenheid voor mensen die het lastig hebben op de arbeidsmarkt. Bovendien vloeit een deel van onze inkomsten naar belangrijke maatschappelijke projecten. Een fijn idee toch?

Tuinonderhoud Drachten

Diverse voordelen op een rij

Wij zetten alle voordelen waar u bij ons van profiteert nog eens voor u op een rijtje. Samengevat kiest u met Schoonnetwerk voor:

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Veelzijdigheid op het gebied van tuinonderhoud
  • Een nauwkeurige, kundige en klantvriendelijke tuinman
  • Transparantie
  • Maatschappelijke betrokkenheid

Voorkom klachten in Drachten en kies voor Schoonnetwerk!

Wilt u in Drachten genieten van uw tuin zonder nog omkijken te hebben naar tuinonderhoud? Maak dan gebruik van een onderhoudsabonnement van Schoonnetwerk! Bel voor informatie over al uw mogelijkheden met +31 88 2055 655. Mailen mag natuurlijk ook, en wel naar info@stichtingdegroenehand.nl. Voor voordelig en hoogwaardig tuinonderhoud in Drachten bent u bij Schoonnetwerk helemaal aan het juiste adres!