telefoonnummer 088 20 55 655
Groningen

Tuinonderhoud Emmen

Tuinonderhoud in Emmen voor een scherp tarief

Wilt u uw tuinonderhoud in Emmen uitbesteden? Doe dan een beroep op een professionele tuinman van Schoonnetwerk! U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud. Denk hierbij aan onder meer het verzorgen van uw gazon en het onderhouden van planten en bomen. Maar wij egaliseren bijvoorbeeld ook met veel plezier de tegels van uw terras in Emmen. En ook het afgraven van uw tuin is voor ons geen enkel probleem! Geïnteresseerd? Bel ons dan snel via 088-2055655. Eerst behoefte aan nog wat meer informatie? Lees dan snel verder!

Periodiek tuinonderhoud via een abonnement!

Bent u het type dat liever geniet van uw tuin in Emmen dan dat u erin aan het werk bent? Ervaar dan het gemak van ons voordelige abonnement voor tuinonderhoud! Voordat u een abonnement voor tuinonderhoud in Emmen bij ons afsluit maken wij met u uiteraard heldere afspraken over bijvoorbeeld de aard en frequentie van onze werkzaamheden die onze tuinman in uw tuin zal uitvoeren. En natuurlijk ook over de prijs. Zo weet u in Emmen van tevoren precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Tuinonderhoud via Schoonnetwerk.com

Schoonnetwerk is enkele jaren geleden opgericht. Het doel was om in verschillende branches, waaronder tuinonderhoud, gemotiveerde mensen te trainen tot uitstekende vakmensen en hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij in deze opzet zijn geslaagd. Wij hebben inmiddels veel mensen aan het werk geholpen, bijvoorbeeld als tuinman. Maar onze maatschappelijke betrokkenheid gaat verder. Deze houdt bijvoorbeeld ook in dat wij een bijdrage leveren aan allerlei maatschappelijke initiatieven, waaronder ook in Emmen. Als u een beroep doet op een tuinman van Schoonnetwerk is dat dus niet alleen voor uzelf erg prettig! Al met al profiteert met een keuze voor tuinonderhoud in Emmen door Schoonnetwerk voor:

  • Veelzijdigheid op het gebied van tuinonderhoud
  • Een tuinman die altijd servicegericht te werk gaat
  • Zeer voordelige tarieven
  • Maatwerk
  • Maatschappelijke betrokkenheid

Tuinonderhoud Emmen

Tuinonderhoud in Emmen! Neem contact op voor een prijsopgave

Wilt u in contact komen met onze organisatie? Voor vragen over alle mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud of om een direct onderhoudsabonnement voor uw tuin af te sluiten? Dan kunt u ons bereiken via +31 88 2055 655. een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Daarvoor gebruikt u info@stichtingdegroenehand.nl. Uw tuinonderhoud in Emmen besteedt u met een gerust hart uit aan Schoonnetwerk!