telefoonnummer 088 20 55 655
Groningen

Tuinonderhoud Groningen

Al uw tuinklussen moeiteloos geklaard!

Bent u in Groningen in het bezit van een tuin, maar heeft u niet de tijd om zelf voor uw tuinonderhoud in Groningen te zorgen? Of heeft u gewoon geen groene vingers? Doe dan een beroep op Schoonnetwerk! Wij zorgen voor een kundige tuinman die alle voorkomende klussen op het gebied van tuinonderhoud moeiteloos voor u klaar! En dat tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs! Hieronder leest u meer over ons bedrijf.

Ons bedrijf

Schoonnetwerk is enkele jaren geleden in Groningen opgericht als een uitzendbureau voor de schoonmaakbranche. Inmiddels hebben wij in Noord-Nederland en daarbuiten ook een goede naam opgebouwd in de wereld van het tuinonderhoud. Onze werkwijze is als volgt. U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor uw tuinonderhoud. Hiermee verzekert u zich op periodieke basis van een kundige tuinman die uw tuin er weer keurig verzorgd uit zal laten zien. En hiervoor betaalt u een prijs die een stuk lager ligt dan wat een gemiddelde hovenier u zal kosten! Natuurlijk maken we vooraf met u afspraken over de aard en frequentie van de de werkzaamheden. Zo weet u vooraf helemaal zeker waar u aan toe bent. Maar er zijn meer redenen om voor een tuinman van Schoonnetwerk te kiezen. Een belangrijke daarvan is dat Schoonnetwerk geen winstoogmerk heeft. Al onze inkomsten gaan, na betaling van onze medewerkers, naar uiteenlopende maatschappelijke projecten in (onder meer) Groningen. Zo wordt uw geld dus uitstekend besteed!

Tuinonderhoud Groningen

Een greep uit de mogelijkheden

U kunt u een tuinman van Schoonnetwerk inschakelen voor allerlei soorten tuinonderhoud. Hieronder vindt u een greep uit de diensten die wij u in Groningen kunnen aanbieden.

  • Het egaliseren van tuintegels
  • Het afgraven van uw tuin
  • Het snoeien van hagen en struiken (met een maximale hoogte van drie meter)
  • Het snoeien van bomen (met een maximale hoogte van drie meter)
  • Het onderhouden van uw gazon

Bent u klaar voor een prachtige tuin? Schakel ons in!

Wilt u uzelf in Groningen een plezier doen met een perfect onderhouden tuin? Schakel dan een tuinman van Schoonnetwerk in voor uw tuinonderhoud! Voor meer informatie over bijvoorbeeld ons abonnement kunt u ons bereiken via +31 88 2055 655. of info@stichtingdegroenehand.nl. Maar u kunt zich ook direct aanmelden via onze website. Uw tuinonderhoud in Groningen laat u met een gerust hart over aan een tuinman van Schoonnetwerk!