telefoonnummer 088 20 55 655

Tuinonderhoud Heerenveen

Wij staan voor u klaar!

In sommige gevallen is het verstandig uw tuinonderhoud in Heerenveen uit te besteden aan een tuinman. Wellicht heeft u bijvoorbeeld last van fysieke ongemakken die u verhinderen om zelf uw tuin volledig naar wens te onderhouden. Of u heeft een dusdanig druk leven dat tuinonderhoud zo’n typische klus is die er regelmatig bij inschiet. Het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat u weliswaar graag van uw tuin geniet, maar het uitvoeren van tuinonderhoud als een noodzakelijk kwaad beschouwt. We hebben immers niet allemaal groene vingers. Herkent u zich in één van deze scenario’s? Dan staat Schoonnetwerk met een kundige tuinman in Heerenveen voor u klaar!

Tuinonderhoud door Schoonnetwerk: een uitstekende keuze!

Ook in Heerenveen kunt u voor het uit laten voeren van tuinonderhoud kiezen uit meerdere aanbieders. Waarom zou u de keuze dan laten vallen op een tuinman Schoonnetwerk? Daar hebben we een aantal uitstekende argumenten voor. Ten eerste is er onze veelzijdigheid. Ons team bestaat uit echte aanpakkers die voor geen geen enkele klus in uw tuin terugdeinzen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij ook in Heerenveen regelmatig uitvoeren:

  • Het snoeien van struiken en bomen
  • Gazononderhoud
  • Het afgraven van een tuin
  • Het bestrijden van onkruid
  • Het egaal maken van (terras)tegels

Ten tweede is een onderhoudsabonnement bij ons bijzonder voordelig. Wij voeren uw tuinonderhoud in Heerenveen een stuk goedkoper uit dan een hovenier. En ten derde staan wij bekend om onze klantvriendelijke en servicegerichte benadering. Zo zal een tuinman van Schoonnetwerk u altijd met plezier en persoonlijke aandacht adviseren over alles wat met tuinonderhoud te maken heeft.

Tuinonderhoud Heerenveen

Een bredere blik

Schoonnetwerk heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren een kans bieden om zich te ontwikkelen. Maar bijvoorbeeld ook dat wij met onze inkomsten ondersteuning bieden aan allerlei maatschappelijke projecten, zeker ook in Heerenveen en omstreken. Als u ervoor kiest een tuinman van Schoonnetwerk uw tuinonderhoud in Heerenveen uit te laten voeren, doet u daar veel mensen een groot plezier mee!

Wordt ook een tevreden klant in Heerenveen!

Kan uw tuin wel het nodige onderhoud gebruiken? Wordt dan ook één van onze tevreden klanten in Heerenveen! Bel ons voor meer informatie via +31 88 2055 655 of mail naar info@stichtingdegroenehand.nl. Wij bewijzen dat gedegen tuinonderhoud in Heerenveen niet duur hoeft te zijn!