telefoonnummer 088 20 55 655

Tuinonderhoud Leeuwarden

Kies voor kwaliteit, kies voor Schoonnetwerk!

Zoekt u een tuinman die uw tuinonderhoud in Leeuwarden kan verzorgen? Vanwege tijdgebrek of omdat uw gezondheid het niet (meer) toelaat dat u uw tuin zelf onderhoudt? Of heeft u gewoon geen groene vingers? Wat uw situatie ook is, kies ervoor om uw tuinonderhoud over te laten aan een tuinman van Schoonnetwerk! Hieronder overtuigen wij u er graag van dat u in Leeuwarden zeker geen spijt van krijgen van een keuze voor Schoonnetwerk.

Geen groene vingers? Besteed uw tuinonderhoud uit!

Hoewel bezig zijn in de tuin voor sommige mensen een ontspannende hobby kan zijn, zijn er ook veel mensen die tuinonderhoud vooral als een tijdrovende of zelfs vervelende klus ervaren. Behoort u tot die laatste categorie? Maak het uzelf dan gemakkelijk en kies ervoor om uw uit tuinonderhoud in Leeuwarden uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat uw tuin onder handen genomen wordt door een tuinman die net zo voordelig als kundig is. En wij verzekeren u: onze tuinmannen zijn bijzonder kundig! Maar ook veelzijdigheid en klantgerichtheid zijn omschrijvingen die zeker op onze vakmensen van toepassing zijn. Als u kiest voor een bijzonder voordelig onderhoudsabonnement van Schoonnetwerk verzekert u zich gedurende het gehele jaar van een goed onderhouden tuin in Leeuwarden. En wist u dat Schoonnetwerk een bijzonder maatschappelijk betrokken organisatie is? Dit betekent in de praktijk onder meer dat een deel van onze inkomsten ten goede komt aan maatschappelijke projecten, waaronder ook in Leeuwarden!

Tuinonderhoud Leeuwarden

De voordelen van tuinonderhoud door schoonnetwerk op een rijtje

Alle voordelen van het uitbesteden van tuinonderhoud aan een tuinman van Schoonnetwerk hebben wij voor u op een rijtje gezet.

  • Wij hanteren zeer schappelijke tarieven
  • Een tuinman van Schoonnetwerk is bijzonder kundig en veelzijdig
  • Door uw tuinonderhoud in Leeuwarden uit te besteden bespaart u veel tijd
  • Schoonnetwerk ondersteunt maatschappelijke projecten in uw eigen omgeving
  • Wij hebben service, maatwerk en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan

Zet onze tuinman in Leeuwarden aan het werk!

Het zal u duidelijk geworden zijn: aan een tuinman die u via Schoonnetwerk inschakelt kunt u zich in Leeuwarden geen buil vallen. Wilt u meer informatie over alles wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op. Dat kan via +31 88 2055 655 of info@stichtingdegroenehand.nl. Wij kijken ernaar uit om uw tuinonderhoud in Leeuwarden te gaan verzorgen!