telefoonnummer 088 20 55 655

Tuinonderhoud Zwolle

Een beroep doen op Schoonnetwerk, eigenlijk heel logisch!

Bent u aan het rondkijken voor gedegen tuinman die uw tuinonderhoud in Zwolle op zich kan nemen? Kijk dan niet verder dan Schoonnetwerk! Wij komen inmiddels steeds vaker in Zwolle voor het uitvoeren van tuinonderhoud. Lees snel verder en ontdek waarom het eigenlijk heel logisch is dat veel Zwollenaren een beroep doen op een tuinman van Schoonnetwerk.

Een tuinman van Schoonnetwerk voldoet aan al uw eisen!

Als u ervoor kiest om uw tuinonderhoud in Zwolle uit te besteden, zijn er verschillende eisen waaraan voldaan moet worden. Een kundige en nauwkeurige werkwijze staan ongetwijfeld hoog op uw wensenlijst. U zit in Zwolle natuurlijk niet te wachten op struiken die te kort gesnoeid zijn of onkruidbestrijding die op slordige wijze is uitgevoerd. Daarnaast zijn ook flexibiliteit en veelzijdigheid belangrijk bij tuinonderhoud, net als een klantvriendelijke benadering. En last but not least zou het ook wel prettig zijn als uw tuin tegen een aantrekkelijk tarief weer op orde wordt gebracht. Maar waar vindt u een bedrijf dat met een dergelijk eisenpakket overweg kan? U raadt het wellicht al: Schoonnetwerk voldoet zonder meer aan al deze eisen! Zo zijn onze tuinmannen niet alleen van alle markten thuis wat tuinonderhoud betreft, maar zijn ze dankzij ons voordelige onderhoudsabonnement ook nog eens bijzonder betaalbaar! Doe uzelf en uw tuin in Zwolle een groot plezier.

Tuinonderhoud Zwolle

Prettig voor uzelf, prettig voor anderen!

Onze vakmensen kunnen niet alleen goed met een tuin overweg, maar wij hechten ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo leiden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot echte vaklui en besteden wij een deel van onze inkomsten aan allerlei maatschappelijke projecten. Ook in Zwolle! Dit maakt tuinonderhoud in Zwolle door Schoonnetwerk niet alleen voor u, maar ook voor uw omgeving een verantwoorde keuze! Wij sommen alle kernkwaliteiten van ons bedrijf graag nog eens voor u op. Wij zijn:

  • Veelzijdig en kundig
  • Servicegericht
  • Voordelig
  • Flexibel
  • Maatschappelijk betrokken

Mag onze tuinman u in Zwolle ook van dienst zijn?

U begrijpt: Schoonnetwerk is uw betrouwbare en betaalbare partner op het gebied van tuinonderhoud. Wilt u direct een onderhoudsabonnement voor uw tuin afsluiten? Of heeft u eerst nog wat vragen over alle diensten waarmee wij uw tuin kunnen verfraaien? Wij staan met plezier voor u klaar via +31 88 2055 655 of info@stichtingdegroenehand.nl. Wij kijken ernaar uit om onze tuinmannen binnenkort ook bij u het tuinonderhoud in Zwolle te laten verzorgen!