telefoonnummer 088 20 55 655
Groningen

Wij bieden

Stichting De Groene Hand

De Groene Hand heeft tot doel activiteiten financieel te ondersteunen die een algemeen maatschappelijk belang hebben. De relevante maatschappelijke sectoren zijn voor de Groene Hand: zorg, wonen, werk, leren, welzijn, kunst, cultuur/historie, sport, ontspanning en natuur. De Groene Hand richt zich in het bijzonder op specifieke doelgroepen, die in een achterstandspositie verkeren of door een fysieke of psychische reden belemmerd worden in hun maatschappelijk functioneren. Voor meer informatie ga naar www.stichtingdegroenehand.nl.

Schoonnetwerk en de Klus Bus

Schoonnetwerk neemt al uw huishoudelijke taken uit handen, zodat u meer tijd over houdt voor de dingen die u zelf graag doet! Wij bieden u een hulp die al uw huishoudelijke taken direct van u overneemt. De diensten die wij aanbieden zijn verdeeld in twee disciplines:

Schoonnetwerk logo

Huishoudelijke hulp

Schoonnetwerk verzorgt huishoudelijke hulp bij mensen door heel Nederland.

Schoonnetwerk Klus-Bus

Klus-Bus

Voor grote en kleine klussen in en rondom uw huis is de Klus-Bus uitermate geschikt.

Wanneer wij uw aanvraag binnen krijgen gaan wij meteen aan de slag! De coördinator neemt contact met u op en plant een afspraak voor een intake / kennismakings gesprek. Daarin wordt meteen duidelijk wat de wensen zijn en wanneer u de huishoudelijke hulp wilt hebben.

Wanneer het kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden zullen wij een huishulp aanbieden die binnen Uw wensen past.

Wij selecteren de hulp zorgvuldig, zodat uw huishoudelijke werkzaamheden met kwaliteit worden uitgevoerd.  Zo kunt u zelf aangeven hoeveel uur hulp u wenst te krijgen. De coördinator zal constant met u en de hulp in contact blijven om tevredenheid en kwaliteit te waarborgen. Daarnaast verzorgt Schoonnetwerk uiteraard alle administratieve afhandelingen voor de uren dat er huishoudelijke hulp is geboden.