telefoonnummer 088 20 55 655
Groningen

Schoonmaakbedrijf Groningen

Zoek niet verder!

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Groningen? Bijvoorbeeld voor glasbewassing? In dat geval bent u helemaal aan het juiste adres bij Schoonnetwerk! U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor allerhande schoonmaakwerk. Wij leveren niet alleen kwaliteit, maar hechten ook nog eens veel waarde aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in Groningen. Hieronder leest u hier meer over. Net als over onze schoonmaakdiensten.

Ons bedrijf

Ons schoonmaakbedrijf in is twee jaar geleden in Groningen opgericht. Hieraan lag natuurlijk een passie voor schoonmaakwerk ten grondslag. Maar daarnaast ook het idee dat we iets voor de lokale omgeving wilden betekenen. In de praktijk houdt dit in dat wij met ons schoonmaakbedrijf in Groningen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen. Natuurlijk worden onze medewerkers zorgvuldig gescreend en kunt u altijd rekenen op meer dan uitstekende dienstverlening. Bovendien vloeit een deel van het tarief dat u betaalt voor onze schoonmaakdiensten richting een project naar keuze binnen uw eigen postcodegebied in Groningen!

Schoonmaakbedrijf Groningen

Schoonmaakwerk voor bedrijven, instellingen en scholen

Inmiddels hebben wij ons weten te ontwikkelen tot een zeer gewaardeerd allround schoonmaakbedrijf. Wij worden voor schoonmaakdiensten ingehuurd door kleine en middelgrote bedrijven in Groningen en ver daarbuiten. Natuurlijk kunnen wij snel en vakkundig voor een schoon kantoor zorgen. Maar ook als u een schoonmaakbedrijf zoekt, voor bijvoorbeeld een school of tandartspraktijk, zit u bij Schoonnetwerk helemaal goed! Glasbewassing, stofzuigen, stof afnemen: voor alle gangbare schoonmaakwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. En dat voor niet meer dan €17,85 per uur! (exclusief btw).

De redenen om voor ons te kiezen op een rijtje

U zult geen spijt krijgen van een keuze voor ons schoonmaakbedrijf. Met onze schoonmaakdiensten verzekert u zich namelijk van:

  • Enthousiaste en kundige schoonmakers
  • Een laag tarief
  • Communicatie die net zo helder is als uw ramen na een glasbewassing door ons
  • U huurt ons in voor alles van glasbewassing tot het reinigen van sanitair
  • Een bijdrage aan maatschappelijke projecten

De contactgegevens van uw schoonmaakbedrijf in Groningen

Bent u als bedrijf of instelling of op zoek naar een betrouwbare organisatie om uw schoonmaakwerk aan uit te besteden? Neem dan snel contact met ons op via +31 88 2055 655 of info@stichtingdegroenehand.nl. Met onze schoonmaakdiensten kiest u in Groningen niet alleen voor voordelige kwaliteit, maar ook voor het meest maatschappelijk betrokken schoonmaakbedrijf van Groningen!