telefoonnummer 088 20 55 655

Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Schoonnetwerk: Schoonmaakbedrijf in Heerenveen

U bent op zoek naar een betrouwbaar en voordelig schoonmaakbedrijf in Heerenveen? Zoek dan niet verder dan Schoonnetwerk! Sinds enkele jaren zijn wij als schoonmaakbedrijf met veel succes actief in Noord-Nederland, niet in de laatste plaats in Heerenveen. Onze klanten zijn zonder uitzondering zeer tevreden over de vlekkeloze resultaten die wij met onze schoonmaakdiensten keer op keer weten te leveren. U kunt ons inschakelen voor alle gangbare vormen van schoonmaakwerk. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing, het schoonmaken van sanitaire voorzieningen en vloerreiniging. En wist u dat wij ook nog eens zeer voordelig en maatschappelijk betrokken zijn? We vertellen u er hieronder graag meer over.

Een schoonmaakbedrijf met een scherp tarief

Voor een vakkundig schoonmaakbedrijf in Heerenveen hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. Dat bewijzen we graag aan u met onze voordelige tarieven. U betaalt in Heerenveen voor onze schoonmaakdiensten namelijk slechts €16,85 per uur (exclusief btw)! In ruil hiervoor krijgt u bij ons schoonmaakbedrijf veel terug, waaronder:

  • Een breed aanbod van schoonmaakdiensten: van glasbewassing tot vloerreiniging
  • Een vast contactpersoon, die het schoonmaakproces zorgvuldig coördineert
  • Altijd grondig schoonmaakwerk dankzij onze ervaren en kundige medewerkers
  • Flexibiliteit: het schoonmaakwerk wordt helemaal afgestemd op uw voorkeuren
  • Service en klantvriendelijkheid

Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Schoonmaakbedrijf in Heerenveen met maatschappelijke betrokkenheid

Met bovengenoemde voordelen houdt het echter nog niet op bij ons schoonmaakbedrijf in Heerenveen. Want wist u dat wij ook een bijzonder maatschappelijk betrokken schoonmaakbedrijf zijn? Wij bieden ook in Heerenveen bijvoorbeeld werkgelegenheid aan mensen die afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. En alle inkomsten die na betaling van onze schoonmakers en vaste lasten overblijven, komen ten goede aan maatschappelijke projecten in uw eigen omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de voedselbank, de aanleg van een speeltuin of het behoud van cultureel erfgoed of een zwembad. U bepaalt zelf aan welk project in Heerenveen u een bijdrage wilt leveren! Nog een goede reden om glasbewassing en al uw andere schoonmaakwerk door ons uit te laten voeren!

Doe een beroep op ons schoonmaakedrijf in Heerenveen!

Wilt u de noodzakelijke periodieke glasbewassing uitbesteden aan een kundig schoonmaakbedrijf? Wordt het tijd dat de sanitaire voorzieningen van uw bedrijfspand in Heerenveen nu eens écht goed schoongemaakt worden? Schakel voor dit en al uw andere schoonmaakwerk Schoonnetwerk in! Dat doet u door te bellen met +31 88 2055 655. Een mailtje sturen kan naar info@stichtingdegroenehand.nl. Met ons schoonmaakbedrijf kiest u voor het meest klantvriendelijke schoonmaakbedrijf van Heerenveen!